Selasa, 20 Mac 2012

KELEBIHAN YANG ADA PADA VEMMA BERBANDING MLM LAIN..

KELEBIHAN YANG ADA PADA VEMMA BERBANDING MLM LAIN..INILAH PERBEZAAN KAMIBusiness Vemma ini adalah MLM 100% online business. 

-Ada system autoresponder (vemmabuilder) terbaik dan terkini, 
-ada system followup (vemmabuilder), 
-ada product terbaik-antioksidan no 1 in the world-
-boleh membantu menyembuhkan lebih dari 200 penyakit kronik, telah diakui lebih 350,000 pakar. 


So, apa lagi kekawan segeralah merebut peluang ini. Tugas kita hanya menyebarkan website secara online or offline iaitu www.vemmabuilder.com/id-anda mudah bukan. Kalau MLM ini anda tidak berjaya, saya pasti kebanyakkan business MLM lain anda juga tidak akan berjaya. 


Kenapa? sebab kebanyakkan MLM lain:-

- anda kena keluar rumah mencari orang tetapi Vemma - orang akan mencari kita.
- MLM lain kena jual barang tetapi vemma anda tidak perlu menjual tetapi pakai sendiri.
- MLM lain tidak kerja tidak ada income tetapi vemma Anda menjana 24 x 7 (Internet business) - Anda boleh menaja dari lebih 60 negara sedangkan MLM lain kurang dari ini.
- Vemma ada system autoresponder dan system followup yang terkini sedangkan MLM lain tiada. 
- Vemma telah melahirkan beribu orang jutawan dalam masa 4 tahun ini dengan hanya part time dari rumah sedangkan MLM lain kena buat fulltime dan sukar untuk mendapat pendapatan melebihi RM4 Juta dalam masa yang singkat dan bertahan lama. 


Rajin berusaha, sabar, berfikiran positif dan bermatlamat pasti anda akan berjaya. Cuma ada yang melakukan dalam masa singkat dan ada yang mengambil masa sedikt. 

Bagaimanakah orang yang sibuk seperti anda dan saya untuk berjaya dalam business ini?- Jawapannya senang sahaja.. cari Pre-Enroller seramai yang mungkin melalui pengiklanan dan bantuan daripada upline, pasti anda akan berjaya dalam masa yang singkat. Saya boleh membantu dalam pengiklanan online.
berminat dengan sedikit penerangan tentang bisnes ni???so ape lg sekarang la masa kita nk dapatkan apa yg kita impikan...

kalau betul-betul berminat daftarlah di website ni,
http://www.impianrealiti.com/hanif/ dan seterusnya jadilah paid member sebelum downline anda memintas anda. rugilah kalau anda tak ambil kesempatan yang ada sekarang.. 

Tiada ulasan: