Rabu, 16 Mei 2012

Syering Hebat dari Pn Suraya & Testimoni Produk Diamond Leader Roslila





Meeting




[8:51:44 PM] Fazira.VeMMA: Tq DL Fenny tottt yang cute.. comel dan manis selalu. Malam ini.. saya bawakan perkongsian khas 
dari Tenom, Sabah.. Negeri di bawah bayu..
[8:51:49 PM] biah.mali: Insyaallah..Yakin..Amin...!!!
[8:51:58 PM] nor_siah54: oooyes.... (flex)
[8:52:12 PM] junaidah411: ooo yessss..jauh tu..
[8:52:28 PM] Fazira.VeMMA: Hmm... jauh saya bawa terbang.. saya bawak balik sekali lepas trip ke KK dan Miri aritu
[8:52:30 PM] Fazira.VeMMA: hehe..
[8:52:30 PM] majidahk: Oooh....yes!
[8:52:39 PM] junaidah411: (flex)
[8:52:45 PM] Fazira.VeMMA: :)
[8:52:46 PM] vshasnah: (flex) ooo yess...
[8:52:50 PM] V Sayed Sani: Salam All Brand Partners...
[8:52:55 PM] rasyihah: wow wow... ooooo yesss!!!
[8:52:57 PM] Fazira.VeMMA: Sebenarnya.. Saya baru kenal beliau 7 lebih beliau antara 20 org PM yang melayakkan saya berada di carta top leader VB akhir Mac 2012 dan antara mereka yang serius mengembangkan bisnes Vemma di sabah.
[8:53:16 PM] fenny.riyani666: (flex) (flex)
[8:53:21 PM] Fazira.VeMMA: memang ada ciri2.. H.E.B.A.T!!!
[8:53:24 PM] majidahk: Wsalam tn sayed.
[8:53:26 PM] nor_siah54: hebat sp kita ni... (hug) (hug) (hug)
[8:53:46 PM] majidahk: Wow hebat!
[8:53:48 PM] Fazira.VeMMA: Apa yang saya kagum tentang beliau adalah kekuatan.. semangat dan keinginan beliau yang kuat..
Apa yang saya cakap dia ikut jerrr.. tak pernah kata "uhhh" pada bonda beliau yang kadang2 boleh
Padahal beliau ada yang faham.. ada yang tidak apa yang saya cakap.
[8:54:10 PM] fenny.riyani666: fuhhhh!
[8:54:18 PM] Fazira.VeMMA: Yang kelakarnya.. saya hantar email panduan.. dia tak ikut pun sbb xtau nak tengok. Chat kat Fbook jer
[8:54:26 PM] fenny.riyani666: mak hebat anak hebat
[8:54:31 PM] majidahk: Mcm saya la nih....he he he....
[8:54:38 PM] rasyihah: fuhh hebat
[8:54:52 PM] Fazira.VeMMA: Pertemuan pertama dgn beliau.. sy nampak semangat yang berkobar2. Masa tu baru 4 mggu beliau menyertai vemma..
[8:55:00 PM] *** V Roslila Hussin (Rose) added tjandra.ahmad ***
[8:55:04 PM] Fazira.VeMMA: [8:54 PM] V majidah kamarudin: 


<<< Mcm saya la nih....he he he.... (hug) (inlove)
[8:55:04 PM] majidahk: Wow!
[8:55:24 PM] Fazira.VeMMA: dalam hati saya kata... "giler kakak nih"..
[8:55:41 PM] Fazira.VeMMA: tapi hanya orang GILER jer pantas berjaya di Vemma
[8:55:46 PM] Fazira.VeMMA: betul kan???
[8:55:55 PM] majidahk: Ini giler yg hebat tk per
[8:55:58 PM] fenny.riyani666: giler baru boeh berjaya!!
[8:56:06 PM] fenny.riyani666: betull!!!
[8:56:18 PM] Fazira.VeMMA: nak tau kenapa??? otak masih blurr ttg Vemma.. tp DAH TANYA CAMANA NAK JADI DIAMOND LEADER
[8:56:28 PM] majidahk: Jom semua jadi giler!
[8:56:35 PM] V Sayed Sani: Giler yg HEBAT...
[8:56:39 PM] Fazira.VeMMA: Tapi hebat tak hebat.. masa tu dia dh close PHP dan beberapa single pack member..
[8:56:55 PM] V Sayed Sani: Terbaikkk...
[8:56:55 PM] fenny.riyani666: perghhh...
[8:57:03 PM] fenny.riyani666: POWER
[8:57:10 PM] V Azizah Abdullah: (flex) (flex) (flex)
[8:57:11 PM] Fazira.VeMMA: Alhamdulillah.. mggu lepas beliau dah cukup 18 cycle
[8:57:23 PM] V Rasyihah S.: terjah terusss.... power
[8:57:25 PM] Fazira.VeMMA: dan minggu ni kita bakal raikan Diamond Leader terbaru UV group insyaALLAH
[8:57:30 PM] Fazira.VeMMA: sama2lah kita doakan
[8:57:33 PM] majidahk: Good vision!
[8:57:35 PM] naszie.roslan: Ade ubt nk jd giler x ? kuang kuang kuang,,,,,,,,,
[8:57:38 PM] Fazira.VeMMA: dengan tak melengahkan masa lagi
[8:57:38 PM] hairil57: udah mulai ya
[8:57:44 PM] *** ryina702 added eaishah.ahmad, hamdan.alwie, nzaini_mnas, sandeepkarim, usri.salim ***
[8:57:47 PM] V Sayed Sani: Waaa terbaik...sah dapat tu...
[8:57:49 PM] fenny.riyani666: WOOWOWWWWW
[8:58:06 PM] Fazira.VeMMA: saya jemput... bakal Diamond Leader Suraya Ahmaddddd..
[8:58:08 PM] biah.mali: [8:57 PM] V Naszie Roslan: 


<<< Ade ubt nk jd giler x ? kuang kuang kuang,,,,,,,,,klu ada saya pun nak zani...
[8:58:14 PM] majidahk: Ooooooh...........yes!
[8:58:17 PM] v Hasmi Hashim: Tak sabar dah ni fazira...
[8:58:17 PM] Fazira.VeMMA: dipersilakan
[8:58:18 PM] Fazira.VeMMA: (h) (h) (h)
[8:58:32 PM] V Rasyihah S.: (clap) (clap) (clap) (clap)(clap) (clap)(clap) (clap)
[8:58:33 PM] biah.mali: (clap) (clap) (clap)
[8:58:33 PM] fenny.riyani666: tepuk tangan kuat2
[8:58:38 PM] oly.osman: (clap) (clap) (clap)
[8:58:41 PM] vsuraya ahmad: Assalamualaikum dan Salam Jutawan buat semua sahabat2 UV.
[8:58:48 PM] fenny.riyani666: SUSPEN!
[8:58:50 PM] vzuriani: (clap)
[8:59:01 PM] V Karina: (clap) (clap)
[8:59:03 PM] suzie-wge: (clap)(clap)
[8:59:03 PM] Fazira.VeMMA: (clap) (clap) (clap) (inlove)
[8:59:05 PM] v Hasmi Hashim: (flex)(flex)(flex)(bow)(bow)Mesti bgi jadik lg 2 cycle jer (y)
[8:59:09 PM] V Roslila Hussin (Rose): (clap)
[8:59:11 PM] amali3313: (clap) (clap)
[8:59:14 PM] norfadzillah.s: (clap) (clap) (clap)
[8:59:17 PM] fenny.riyani666: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[8:59:17 PM] v norsiahibrahim: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[8:59:19 PM] zakiah bt kassim: (clap) (y)
[8:59:22 PM] naszie.roslan: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[8:59:22 PM] norhayati.shafiai: (clap) (clap) (clap)
[8:59:22 PM] v Sabariah Abdullah: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[8:59:26 PM] vsuraya ahmad: Nama saya Suraya Vemma dan suami saya bernama Zainuddin Abdul Wahab. Hmm.. kat belakang nama saya pun dah ada perkataan Vemma sbb walaupun masih baru bersama keluarga Vemma, saya dah jatuh cinta dgn dunia saya skrg ni. Untuk pengetahuan semua, saya hanyalah seorang suri rumah yang buta IT manakala suami pula seorang pesara pegawai polis ..Kami berasal dari Tenom, Kota Kinabalu.. Sabah. Walaupun jauh dari HQ, dari upline.. saya tahu saya boleh bjaya bersama Vemma.
[8:59:34 PM] V Sayed Sani: Batu loncatan semangat...mesti Diamond...
[8:59:47 PM] majidahk: (clap) (clap) (clap) (clap)(clap) (clap)(clap) (clap)
[8:59:48 PM] fenny.riyani666: BELum sebut siapa clap dh bnykkkkkk
[8:59:53 PM] V Azizah Abdullah: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[8:59:57 PM] hamdan.alwie: (clap)(clap)
[9:00:17 PM] vsuraya ahmad: Terima kasih saya ucapkan pada enroller saya SP Fazira dan HOST kerana memberi peluang kpd kami utk berkongsi kisah kami bersama Vemma di sini. Taklah sehebat mana.. baru sedikit pengalaman kami di Vemma tapi apa salahnya berkongsi kan?
[9:00:24 PM] Fazira.VeMMA: malam ni assistant dia bantu (anaknyer.. )
[9:00:31 PM] awen.prelude: (y)
[9:00:46 PM] majidahk: Ooooh......yes!
[9:00:47 PM] V Rasyihah S.: [8:59 PM] vsuraya ahmad: 


<<<  saya tahu saya boleh bjaya bersama Vemma.Yess!! inilah semanat dan keyakinan yg semua org perlukan!
[9:00:52 PM] biah.mali: (y)
[9:01:09 PM] vsuraya ahmad: Perjalanan saya di Vemma bermula dgn perkenalan saya dengan puan Fazira di facebook. Sebenarnya suami saya yang mendaftar di website puan fazira tetapi kami join vemma hanya setelah saya mulai bersahabat dengan beliau di facebook
[9:01:16 PM] fenny.riyani666: HEBATTT
[9:01:36 PM] fenny.riyani666: walaupon nun jauh disana masih boleh dpt DIAMOND!
[9:01:41 PM] V Muslimah Osman: Bravoo kak suraya (y) (y) (y)
[9:02:04 PM] Fazira.VeMMA: bak kata pak wan.. diamond bertebaran.. (inlove)
[9:02:15 PM] vsuraya ahmad: Saya sering chatting dgn beliau ttg vemma, produk vemma dan penerangan puan fazira membuatkan saya tertarik ingin mencuba produk Vemma kerana saya difahamkan produk vemma lengkap dengan vitamin, mineral dan antioksidan yang badan kita perlukan. Saya juga teruja utk menggunakannya apabila puan fazira bercerita tentang keberkesanannya dan banyak testimony tentangnya. Selain daripada itu saya juga tertarik cara perniagaan (bisnes) yang ditawarkan . ini adalah satu-satunya produk yang pernah saya jumpa iaitu dua dalam satu iaitu kesihatan dan bisnes. Sihat dan kaya dalam satu masa.. Keyakinan saya terhadap Puan Fazira, produk, dan bisnes mendorong saya terus call beliau bertanyakan cara untuk upgred.
[9:02:18 PM] majidahk: Bisnes vemma MGM best Dan tiada yg mustahil!
[9:02:26 PM] hamdan.alwie: waalaikumsalam
[9:02:40 PM] V Sayed Sani: Tahniah Madam Suraya...
[9:02:59 PM] Anna Wertyui: (y)
[9:03:14 PM] vsuraya ahmad: Pada peringkat awal, saya join dengan single pack tetapi selepas 10 hari saya dan suami sepakat untuk terus join terus dengandiamond pack (php) walaupun pada masa tu kami masih belum menerima bekalan single pack kami. Dalam 12 hari baru lah kami  terima bekalan pertama Vemma kami. Saya serta suami dan anak mulalah  minum vitamin ini seperti yang disyorkan setiap pagi sebelum sarapan .
[9:03:23 PM] riniesim: (y) (flex) (flex)
[9:03:31 PM] zakiah bt kassim: (inlove) (y)
[9:03:36 PM] majidahk: (y)
[9:03:38 PM] awen.prelude: (cash) (cash)
[9:03:54 PM] ryina702: Wah mantap
[9:03:58 PM] hamdan.alwie: tahniah!!!!
[9:04:12 PM] vsuraya ahmad: Alhamdulillah dgn izin Allah, selepas 10 hari saya telah mendapati ia memberi kesan kpd kesihatan saya. Gaut saya semakin baik dan tulang belakang saya yang selama ini sakit dah hilang manakala suami saya yang selama ini mengalami darah tinggi (atas 185 bawah 100) , sakit  pergelangan kaki dan lutut telah beransur baik. 
untuk makluman sahabat-sahabat, suami saya seorang kaki golf tetapi oleh kerana kakinya yang sakit dia berhenti bermain golf hampir 3 tahun. alhamdullilah sejak minum Vemma, kesihatan dia pulih dan sekarang dia dah mula main golf balik .. dan darah tingginya pula dah turun . (atas 140 bawah 88) HEBATKAN VEMMA .!J
[9:04:23 PM] norashikin679785: ever best !!
[9:04:41 PM] majidahk: (y)
[9:04:48 PM] V Sayed Sani: Terhebat...nanti buat testimonial page...
[9:04:53 PM] fenny.riyani666: HEBAT
[9:04:57 PM] fenny.riyani666: WOWOWWWWWW
[9:05:11 PM] vsuraya ahmad: Dengan berkesannya vitamin ini pada kami maka rakan-rakan kami pun mula bertanya ubat apa yang kami makan tapi kami jelaskan pada mereka kami tidak mengambil sebarang ubat. Kami cuma ambil supplement iaitu vemma. Bermula dari situ, kami pun mula mengadakan coffee shop event. Saya akui saya bukan faham sangat semasa bermula tapi kami excited nak berkongsi peluang. disinilah mulanya kami menerangkan tentang vemma (produk/bisnes). Asal saja ada persoalan yang bermain di fikiran, saya langsung call puan Fazira wpun dia selalu cakap.. akak leh sms atau skype dengan sya jer. Saya nak sms.. saya tak puas hati nak dapatkan jawapan segera.. nak berskype.. saya tak pandai sgt. Email panduan yang puan Fazira hantar pun saya tak tau nak follow sbb saya ni bukannya pandai sgt email2 ni. Alhamdullilah dengan bantuan puan fazira yang tidak jemu-jemu selalu mengajar dan menerangkan kepada kami  cara bagaimana memberi penerangan kepada rakan-rakan dengan effectivenya.
[9:05:14 PM] v Sabariah Abdullah: (y)
[9:05:18 PM] biah.mali: (y)
[9:05:47 PM] riniesim: i love vemma (inlove)
[9:05:50 PM] *** fenny.riyani666 removed v sarina salleh ( v Hasmi) from this conversation. ***
[9:05:54 PM] v norsiahibrahim: Vemma memang hebat (y) (y) (y)
[9:06:05 PM] *** v Hasmi Hashim added v sarina salleh ( v Hasmi) ***
[9:06:14 PM] fenny.riyani666: WAH!bertuahnya dpt mentorrr yg POWER!!
[9:06:18 PM] awen.prelude: fantastic............ 8-)
[9:06:23 PM] vsuraya ahmad:  Saya dan suami percaya jika ada kemahuan kita pasti akan capai kejayaan. Apa yang penting ialah kejujuran dan keikhlasan untuk menerangkan kepada mereka tentang product  dan bisnis vemma ini.  Saya sentiasa percaya dengan elemen-elemen tersebut mereka akan tertarik menjadi ahli.  Percayalah walaupun EVENT secara kecil-kecil dikedai kopi pun ia tidak akan melemahkan semangat kami kerana tujuan dan niat kami adalah suci ikhlas demi kebaikan bersama dan niat kami adalah untuk membawa seberapa ramai yang mungkin untuk join vemma dalam masa 7 bulan ni. InsyAllah
[9:06:23 PM] nor fizah: (y)
[9:06:41 PM] naszie.roslan: (y) (y) (y) (y)
[9:07:12 PM] V Karina: \o/ (y)
[9:07:28 PM] vsuraya ahmad: Alhamdulilah selepas 6 minggu mengenali VEMMA, dengan izin Allah kami dah ada anak dan cucu.  Malah anak vemma kami juga insyaALLAH mencapai level 1 master plan kejayaan 7 bulan. Hebat tak??? Walaupun kami  masih belum tau 100% tentang vemma tapi apa yang kami buat sekarang “ jalan ja.” itu lah yang selalu puan Fazira cakap dgan kami. Jalan ja.. jangan tunggu pandai.. tunggu tau baru nak bergerak. Dah terlambat sebab kalau nak pandai baru nak betul2 buat vemma berapa lama agaknya masa yang kita perlukan untuk belajar???  Silap hari bulan dah habis tempoh PHP selama 7 bulan. Jadi kami ambil tindakan.. jalan ja dan belajar dari situ.
[9:07:40 PM] v Nor A'shikin Jaafar: (sun)
[9:07:43 PM] amali3313: (y) (y)
[9:07:56 PM] majidahk: Wow!
[9:08:01 PM] v Sabariah Abdullah: (y) (y) (y)
[9:08:10 PM] suzie-wge: (y) alhamdulillah
[9:08:15 PM] vsuraya ahmad: Saya sedar.. spt kata enroller saya.. setiap bisnes ada CABARAN,.. kita kena bijak ambil peluang. Dalam fikiran kami tak pernah lekang dari memikirkan cara demi cara untuk berkongsi peluang Vemma. Beriklan sudah (tumpang puan Fazira) tp sbb tak tau buka attachment.. teknik follow up tak terikut oleh kami. Tapi kami tak lihat itu sbg MASALAH.. tak juga menyalahkan puan Fazira kos iklan xde hasil sbb kami tak tau IT. Tapi dalam kereta saya sentiasa ada botol Vemma.. ke mana kami pergi.. mulut sentiasa ringan nak bercerita dan berkongsi produk kesihatan Vemma. Yang paling penting.. saya rajin dan tak malu nak bertanya feed back semula kepada prospek yang dah kami temui. Pernah sekali.. saya memandu dari Tenom ke Kota Kinabalu (ambil masa 3 jam), anak ponteng sekolah semata2 nak temui prospek yang menyatakan minat ttg Vemma. Biasa.. bukan semua menerima tapi bila hati ikhlas.. dan sentiasa yakin.. ada yang menerima dengan semangat ingin sama2 berjaya di Vemma.
[9:08:23 PM] zakiah bt kassim: (y)
[9:08:26 PM] hairycap10: oh yesss....
[9:08:38 PM] fenny.riyani666: (y) (y)
[9:08:38 PM] hairycap10: (clap)
[9:08:45 PM] Fazira.VeMMA: MEMANG SUPERBBB.. TERKEDU.. (inlove)
[9:09:15 PM] V Rasyihah S.: (y) (flex)
[9:09:23 PM] Fazira.VeMMA: Selalu call wpun saya suruh sms n then saya call balik.. xberkira utk ilmu..
[9:09:26 PM] vsuraya ahmad: Sahabat2.. kami baru 6 minggu nak masuk mggu ke 7 di Vemma, tapi syukur sgt2.. kami dah melepasi 18 cycle untuk mencapai target jangka pendek iaitu mencapai Diamond Rank. Doakan kami ya.. insyaALLAH.. esok PHP yg akan mencukupkan cycle diamond akan menyertai keluarga vemma kita. Lepas ni mari lah kita berjuang bersama-sama.jangan pandang belakang. Jangan letakkan sebarang halangan.. sbb tiada apa yang boleh menghalang kita dari menikmati kejayaan jika kita betul2 NAK.  Inshaallah kejayaan pasti milik kita bersama. setakat ini dulu perkondsian kita pada mlm ni .kami serahkan balik pada puan mc.     Tkasih…………
[9:09:38 PM] hamdan.alwie: hebat! memang hebat!!
[9:09:58 PM] v sarina salleh ( v Hasmi): as salam jutawan semua..selamat hari guru se vemma! all leaders a great teacher !  (h) (h)
[9:09:58 PM] majidahk: Wow! Hebat nye my mummy, sentiasa beri galakkan...tahniah akak!
[9:10:53 PM] V Rasyihah S.: wow... powweeerrr... tahniahx2
[9:11:03 PM] v Hasmi Hashim: [9:08 PM] vsuraya ahmad: 


<<< Biasa.. bukan semua menerima tapi bila hati ikhlas.. dan sentiasa yakin.. ada yang menerima dengan semangat ingin sama2 berjaya di Vemma.Law of attraction.....jom praktik kan
[9:11:03 PM] V nor fadzillah: Wow memang HEBAT Pn Suraya (flex)
[9:11:07 PM] zuriani mohd yusof: (clap) (clap)
[9:11:07 PM] Fazira.VeMMA: H.E.B.A.T.. datang dari dalam diri masing2.. anda inginkan kehebatan.. pastikan anda "jalan ja"
[9:11:11 PM] V Azizah Abdullah: TAHNIAHx2..
[9:11:15 PM] V Rasyihah S.: jadi semangat dan inspirasi buat semua...
[9:11:16 PM] hamdan.alwie: tahniah diatas perkongsian anda hebat!!!
[9:11:26 PM] fenny.riyani666: sgt power!
[9:11:37 PM] V Rasyihah S.: buta IT dan jauh dari enroller bukan halangan...
[9:11:41 PM] awen.prelude: (y)
[9:11:46 PM] fenny.riyani666: wahhhh!!!!
[9:12:16 PM] hamdan.alwie: jauh tapi dekat
[9:12:23 PM] fenny.riyani666: tiada alasan!
[9:12:26 PM] fenny.riyani666: Semngat dan kemahuan mengatasi segalanya!
[9:12:27 PM] fenny.riyani666: power
[9:12:48 PM] majidahk: buta IT dan jauh dari enroller bukan halangan... Betul2
[9:12:49 PM] v Sabariah Abdullah: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:12:50 PM] v Hasmi Hashim: Sgt2 hebat...masalah ditukar jadi cabaran/challenge.....tak kisah online/offline jalan jer.....jgn byk alasan......Memang saya kagum sangat2 Puan suraya (y)(y) Terbaekkkk !!!
[9:12:55 PM] hamdan.alwie: jauh dimata dekat dihati
[9:13:15 PM] Fazira.VeMMA: sebenarnya kejayaan beliau takde kena mengena langsung dgn saya.. beliau bertindak atas kemahuan dan IMPIAN sendiri..
[9:13:21 PM] zuriani mohd yusof: Terbaikkkk dan sungguh hebat...
[9:13:23 PM] fenny.riyani666: TERIMA KASIH puan Suraya atas perkongsian hebat!
[9:13:37 PM] V Rasyihah S.: yessss... TABIK SPRRIIIIINGGG!!!
[9:13:48 PM] fenny.riyani666: Tahniah kpd mentornya..SP FAZIRA!
[9:13:51 PM] fenny.riyani666: kami semua mendoakan
[9:13:55 PM] Fazira.VeMMA: kalau saya cakap apapun.. beliau tak buat.. beliau tak creative atau bijak ambil peluang.. pasti hasilnya tak sehebat ini..
[9:13:56 PM] haziana.dasri: (clap) (clap)
[9:14:00 PM] Fazira.VeMMA: kagum sangat!!
[9:14:01 PM] V Rasyihah S.: (flex) \o/
[9:14:09 PM] V Karina: (clap) (y) wowww
[9:14:09 PM] V Suhairil Syarif: memang luar biasa , selamat
[9:14:18 PM] fenny.riyani666: BERI TEPUKAN YG SGT GEMURUH TUK BELIAU!!!!
[9:14:19 PM] zuriani mohd yusof: Harap PM sy di sabah juga ada semangat cam suraya....yessss
[9:14:22 PM] zakiah bt kassim: (facepalm) :) (ninja)
[9:14:22 PM] majidahk: Sgt2 hebat...masalah ditukar jadi cabaran/challenge.....tak kisah online/offline jalan jer.....jgn byk alasan......Memang saya kagum sangat2 Puan suraya (y)(y) Terbaekkkk !!!.......sysy
[9:14:37 PM] V Roslila Hussin (Rose): (clap)(clap)(clap)(clap)(clap)(clap)(clap)
[9:14:39 PM] fenny.riyani666: (clap) (clap)
[9:14:40 PM] V Abdul Ghani Ahmad: (y)
[9:14:42 PM] majidahk: Sy pun kagum!
[9:14:48 PM] V Rasyihah S.: (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:14:49 PM] suzie-wge: (clap)(clap)(clap)(clap)(clap)
[9:14:53 PM] zuriani mohd yusof: (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:14:54 PM] v Hasmi Hashim: (clap)(clap)
[9:15:04 PM] hendriyulianda: (y) (y)
[9:15:06 PM] v norsiahibrahim: hebat2 rasa terbakar ni .........
[9:15:08 PM] haziana.dasri: (clap) (clap) (clap)
[9:15:13 PM] fenny.riyani666: SPECCHLESSSS
[9:15:24 PM] V Abdul Ghani Ahmad: as salam Tn sayed Sani
[9:15:31 PM] hairycap10: (clap)
[9:15:35 PM] v Hasmi Hashim: Jom kita cari lebih ramai seperti Suraya (flex)
[9:15:38 PM] majidahk: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:15:49 PM] zuriani mohd yusof: (y) (y) (sun) (sun)
[9:15:50 PM] naszie.roslan: (clap)    (clap)   (clap)   (clap)   (clap)   (clap)   (clap)
[9:15:54 PM] Fazira.VeMMA: kalau dengar perancangan dia.. saya pun naik bulu roma..
[9:15:54 PM] awen.prelude: :) (y) (cash) 8-)...prouddd
[9:16:04 PM] v norsiahibrahim: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:16:14 PM] V Sayed Sani: Terbaik semua...
[9:16:14 PM] fenny.riyani666: NEXT!...
[9:16:29 PM] fenny.riyani666: ADALAH TESTIMONI kehebatan PRODUK vemma!
[9:16:43 PM] hamdan.alwie: sudah pasti
[9:16:43 PM] Fazira.VeMMA: saya sangat2 pasti... suatu hari beliau boleh mengatasi rank saya.. penyakit keturunan dr neneknya Presidential Siti fadzilah
[9:16:47 PM] hendriyulianda: (clap)
[9:16:49 PM] Fazira.VeMMA: ok NEXTTTTT... :)
[9:16:59 PM] V Abdul Ghani Ahmad: terbakar kalu takde api nak wat apa kluar asap je ... bakar biar rentung mcm BBQ angus
[9:17:09 PM] zuriani mohd yusof: (clap)
[9:17:20 PM] V nor fadzillah: (clap) (clap) (clap)
[9:17:21 PM] fenny.riyani666: setiap org saya pasti mesti ada testimoni sendiri ...betul x????
[9:17:32 PM] v Hasmi Hashim: [9:15 PM] v norsiahibrahim: 


<<< hebat2 rasa terbakar ni .........Bakar biar sampai rentung kak....rempitttt
[9:17:37 PM] V Roslila Hussin (Rose): (ninja)(ninja)(ninja)(ninja)(ninja)(ninja)(ninja)(ninja)
[9:17:50 PM] fenny.riyani666: tp mlm ni kita dgrkan testimoni produk dari DLMUSLIMAH!!!
[9:17:57 PM] fenny.riyani666: dipersilakan.......
[9:18:05 PM] V Suhairil Syarif: untuk khasiat Vemma tak diragukan lagi, memang nyata, yeess Vemma
[9:18:06 PM] majidahk: "saya sangat2 pasti... suatu hari beliau boleh mengatasi rank saya.. penyakit keturunan dr neneknya Presidential Siti fadzilah"......ooooh......yes!
[9:18:10 PM] fenny.riyani666: beri tepukan gemuruh!!
[9:18:20 PM] fenny.riyani666: saya tahu anda bersemngat!!!
[9:18:20 PM] fenny.riyani666: heheheee
[9:18:29 PM] V majidah kamarudin: Silk an kak
[9:18:46 PM] V majidah kamarudin: Silakan kakmus!
[9:19:09 PM] V majidah kamarudin: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:19:25 PM] *** v Hasmi Hashim added fatimah.abdrahman, normah.hashim3, sofea.saleh1 ***
[9:19:33 PM] V Abdul Ghani Ahmad: (F)
[9:19:46 PM] v Sabariah Abdullah: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:19:46 PM] nor fizah: (clap) (clap) (clap)
[9:19:48 PM] hamdan.alwie: (clap)(clap)(clap)(clap)(clap)
[9:19:57 PM] awen.prelude: btol22...
[9:19:58 PM] V Karina: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (inlove)
[9:20:01 PM] V Roslila Hussin (Rose): Assaalamualaikum semua....memandangkan line Internet DL Muslimah tak ok....so saya sharing kan ye.....
[9:20:03 PM] V Azizah Abdullah: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:20:06 PM] hairycap10: silakan (clap)
[9:20:13 PM] V Roslila Hussin (Rose): ar u Ready?????
[9:20:15 PM] v Hasmi Hashim: (clap)(clap)(h)
[9:20:29 PM] awen.prelude: (clap) (clap)
[9:20:30 PM] Fazira.VeMMA: readyyyyyyyyyy..
[9:20:30 PM] Mohd Hairy: oh yesss
[9:20:43 PM] vsuraya ahmad: saya baru nak belajar,,,harap2 sifu2 vemma semua..dapat bantu dan konsikan ilmu dgan saya....sekali lagi terima kasi....
[9:20:47 PM] Fazira.VeMMA: nak sihat mesti ready... nak kaya mesti readyyyyyyyy
[9:20:53 PM] V Roslila Hussin (Rose): Assalamualikum sahabat2 Ultimate Venture yang saya kasihi..
[9:20:55 PM] v norsiahibrahim: silakan Mus (bow) (bow) (bow)
[9:20:57 PM] V fenny: DL mus kita pun speechless dgn perkongsian kak suraya !
[9:21:01 PM] V nor fadzillah: Ooooo Yessss
[9:21:04 PM] zakiah bt kassim: ooo yeeesss
[9:21:06 PM] V Roslila Hussin (Rose): Apa kabar sahabat2 semua? Saya harab semuanya sihat2 belaka.
[9:21:14 PM] V Karina: Readyyyyy (y)
[9:21:15 PM] sofea.saleh1: assalamualaikum...sory salah room
[9:21:24 PM] V Abdul Ghani Ahmad: biar sy sharing boleh ke?
[9:21:27 PM] V Sayed Sani: Testimonial Puan Suraya is now posted at http://semetahealth.blogspot.com/2012/05/testimonial-puan-suraya-ahmad-kota.html
[9:21:32 PM] V fenny: sbb teknikal n line problem!
[9:21:33 PM] V Roslila Hussin (Rose): Malam ini saya sangat gembira kerana diberi kesempatan dan kepercayaan untuk berkongsi tentang kehebatan produk Vemma yang banyak membantu keluarga saya dan saudara mara saya dari segi kesihatan .
[9:21:33 PM] V fenny: ok...sharing dr DLmus tp on behalf DLroslila
[9:21:41 PM] V Sayed Sani: Check that out...
[9:21:48 PM] V fenny: tepukan utk DL roslila!!!!
[9:22:02 PM] riniesim: (h) (h) (h)
[9:22:15 PM] V Sayed Sani: Waaa Leader Terbaik Vemma....
[9:22:41 PM] hamdan.alwie: (clap)(clap)(clap)(clap)(clap)(clap)
[9:22:48 PM] V Abdul Ghani Ahmad: okkk good cifu kami
[9:23:03 PM] vsuraya ahmad: (clap) (clap) (clap)
[9:23:05 PM] v norsiahibrahim: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:23:09 PM] Fazira.VeMMA: woww.. lajunyer DL Sayed.. mmg HEBATTTTTT
[9:23:10 PM] zakiah bt kassim: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:23:11 PM] V Abdul Ghani Ahmad: (clap)
[9:23:16 PM] V Karina: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:23:19 PM] v Hasmi Hashim: [9:21 PM] V Sayed Sani: 


<<< Testimonial Puan Suraya is now posted at Terbaek dan pantas tuan sayed....pls update di ultimateventure.org juga ya :)
[9:23:25 PM] V Roslila Hussin (Rose): TQ rakan-rakan semua.... :*
[9:23:42 PM] V Abdul Ghani Ahmad: \o/
[9:23:58 PM] naszie.roslan: (clap)   (clap)   (clap)   (clap)   (clap)   (clap) (clap)   (clap)   (clap)
[9:23:58 PM] V Roslila Hussin (Rose): saya teruskan ye...sharing dari DL Muslimah ye....
[9:24:03 PM] v Sabariah Abdullah: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:24:06 PM] V Roslila Hussin (Rose): (y) kerjasama.....
[9:24:45 PM] *** V Azizah Abdullah added amy othman ***
[9:24:55 PM] V Roslila Hussin (Rose): Sebelum saya meneruskan perkongsian saya pada mlm ini, ingin saya memperkenalkan dulu diri saya ye. Mungkin ramai yang masih tak mengenali saya terutamanya sahabat2 yang baru menyertai Skype meeting  kita ini.
[9:25:09 PM] suzie-wge: (clap)(clap)(y)
[9:25:18 PM] V Roslila Hussin (Rose): Nama saya Muslimah Osman. Seorang  surirumah tangga sepenuh masa. Mempunyai 5 orang anak. Saya telah mengambil keputusan untuk join Vemma pada bulan Feb 2011 dan sekali gus juga membuat keputusan untuk tidak mahu bekerja makan gaji lagi. Alhamdulillah pada bulan Dec 2011 saya telah pun diktiraf mendapat ranking Diamond setelah  berusaha selama 10 bulan..
[9:25:29 PM] zuriani mohd yusof: (clap) (clap) (clap)
[9:25:31 PM] V Roslila Hussin (Rose): (*)
[9:25:37 PM] hamdan.alwie: apa yg penting kejesama
[9:25:46 PM] V Roslila Hussin (Rose): Ok..untuk tidak membuang masa lagi saya akan mulakan perkongsian saya ini. Diharap dapat dimenafaatkan oleh sahabat2 sekelian.
[9:25:59 PM] V Roslila Hussin (Rose): Yang pertama, kesah seorang ibu saudara saya yang dah lama mengidap penyakit buah pinggang. Kedua dua buah pinggangnya sudah kecut..asyik keluar masuk hospital aje..kerja pula selalu aje ambil cuti sakit.
[9:26:00 PM] V Rasyihah S.: (clap) (clap) apa yg penting, kerjasama! ;)
[9:26:09 PM] V Roslila Hussin (Rose): Dah bermacam cara perubatan yang dicuba..dimana ada orang cerita ttg tempat berubat yang baik..disitulah dia pergi untuk berubat.
[9:26:19 PM] V Roslila Hussin (Rose): Kalau pasal suppliment jangan cakap lah..dah bermacam macam produk yang dia cuba..tapi semuanya tidak memberi apa2 kesan pada beliau.
[9:26:26 PM] V Roslila Hussin (Rose): Memang kesian dengan dugaan yang makcik saya hadapi ye sahabat2..nak buat pembedahan buah pinggang..tiada pula penderma yang layak..hendak tak hendak terima sahajalah cara perubatan dihospital dan hidup ibu saudara saya itu hanya bergantung kepada ubat tahan sakit semata mata kerana utk penyakit buah pinggang mmg tiada ubat.
[9:26:38 PM] V Roslila Hussin (Rose): Penyakit ibu saudara saya tu semangkin teruk dari sehari kesehari sehinggakan sampai keperingkat tangannya ditebuk untuk standby buat dialysis.
[9:26:41 PM] v sarina salleh ( v Hasmi): power sharing mlm ni..luar biasa (bow) (bow)
[9:26:55 PM] V Roslila Hussin (Rose): Dalam pada asyik mendengar kesah ibu saudara saya tadi tiba2 saya terfikir pula, saya ni ada  buat bisnes Vemma. Produk pula bukan calang2 hebatnya. Kenapa pula saya tak mahu beri kepada ibu saudara saya tu untuk mencuba..Saya pun terus ajak suami saya ke ipoh untuk berjumpa beliau.
[9:27:02 PM] V Roslila Hussin (Rose): (flex)
[9:27:18 PM] V Roslila Hussin (Rose): Pada masa itu tawakal ajelah..dalam hati saya hendak ke dia cuba produk saya ni. Almaklum lah segala macam perubatan dah dicuba..takut juga dia tak mahu menerima usul saya. Akhirnya saya kuatkan semangat juga..saya tahu tujuan saya ikhlas untuk membantu. Dah tak sanggup tenguk dia menderitakan penyakit yang dihidapinya.
[9:27:27 PM] V Roslila Hussin (Rose): Saya pun bagi kat ibu saudara saya tu 2 botol Premix..Alhamdulillah dia tidak menolak. Saya suruh dia ambil 3 kali sehari memandangkan masa tu penyakit dia mmg dah teruk.
[9:27:52 PM] V Roslila Hussin (Rose): Selepas itu tak sampai 2 minggu saya terima panggilan dari ibu saudara saya yang mengatakan dia pergi check doktor, doctor kata buah pinggang dia dah maintain, walau tak sepenuhnya. Maintain apa pun saya kurang faham..tapi yang penting buah pinggang ibu saudara saya dah semangkin sembuh dan disahkan oleh doctor.
[9:28:07 PM] *** v Hasmi Hashim added muhdhalimyusof ***
[9:28:10 PM] V Roslila Hussin (Rose): (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)
[9:28:14 PM] zakiah bt kassim: harap maklum ye..turun kkan pensil..begerak2 susah nak baca rakan2 ku smua..
[9:28:17 PM] V Roslila Hussin (Rose): Gembiranya saya tak tahu nak kata pada masa tu. Gembira sbb saya dapat membantu dia mengurangkan kesakitannya.
[9:28:33 PM] V Roslila Hussin (Rose): Dan sehingga ke hari ini ibu saudara saya itu adalah salah seorang pengguna Vemma yang tetap.
[9:28:41 PM] *** Vhanif  hilmi added emmafira arissa ***
[9:28:43 PM] V Roslila Hussin (Rose): Begitulah keajaiban produk Vemma yang dapat menyembuhkan penyakit buah pinggang.
[9:28:45 PM] V Sayed Sani: Testimonial Puan Suraya is now posted on FB UV Group
[9:28:51 PM] V Roslila Hussin (Rose): (h)(h)(h)(h)(h)(h)
[9:29:04 PM] V Roslila Hussin (Rose): Sharing saya yang ke dua pula ialah tentang ibu saudara saya juga. Yang tadi tu sebelah ayah. Yang ini sebelah emak pulak.
[9:29:05 PM] riniesim: (y)
[9:29:08 PM] V Abdul Ghani Ahmad: wow best tu
[9:29:17 PM] V Roslila Hussin (Rose): Ibu saudara saya ni 2 tahun yang lepas telah mengidap ketumbuhan didalam rahim. Sudah menjalani pembedahan. Tapi setelah 2 tahun ketumbuhan tu datang semula.
[9:29:18 PM] V Abdul Ghani Ahmad: amin...
[9:29:32 PM] awen.prelude: hebatttnya vemma!!!!!!!! (y)
[9:29:41 PM] V Roslila Hussin (Rose): Ibu saudara saya ni memang dah ambil keputusan tak mahu lagi berubat di hospital. Dia kata dia dah jemu dah nak berulang alik ke hospital. Dia buat tak tahu aje dgn appointment tu. Tak pergi langsung. Puas dinasihat. Dia kata dia dah jemu jumpa doctor.
[9:29:44 PM] V Roslila Hussin (Rose): Dia dah pergi buat check up di PPUH. Dan dah buat appointment untuk buat pembedahan kali kedua.
[9:29:59 PM] V Roslila Hussin (Rose): ;(
[9:30:08 PM] V Roslila Hussin (Rose): Dalam pada tu penyakit dia semangkin teruk sehinggakan nak solat pun tak boleh berdiri. Dia terpaksa melakukan solat dengan duduk sahaja. Dia kata sakit kat dalam perut dia macam dihiris hiris. Nak berdiri lama pun tak boleh.
[9:30:22 PM] V Abdul Ghani Ahmad: TURUNKAN PESIL KLU X MENULIS TK ATAS KERJASAMA ANDA...
[9:30:23 PM] V Roslila Hussin (Rose): Saya pun perkenalkan pada dia Jus premix Vemma. Saya bagi dia 2 botol. Ye lah daripada menanggung sakit mcm tu..dah lah tak ke hospital. Lebih baik cuba minum Vemma saya kata pada dia. Dia pun setuju. Saya pun suruh dia minum 3 kali sehari sekali minum 2 oz.
[9:30:37 PM] V Roslila Hussin (Rose): Tak lama lepas tu bila saya jumpa balik dia, belum pun habis 2 botol jus Vemma dia kata dah tak ada rasa sakit2 lagi dalam perut. teruskan minum Vemma.
[9:30:47 PM] V Roslila Hussin (Rose): Alhamdulillah usaha saya berbaloi. Dah boleh berdiri lama2..tak ada masalah. Saya pun bagitahu kat dia suruh dia teruskan minum Vemma.
[9:31:01 PM] V Roslila Hussin (Rose): Bila saya jumpa dia kali kedua dia bagitahu saya dia dah boleh solat berdiri..tak perlu duduk lagi. Dan katanya darah tinggi dia pun dah pulih..Syukur Alhamdulillah..
[9:31:19 PM] v Hasmi Hashim: keluarkan cursor/tetikus drp kotak text
[9:31:22 PM] V Roslila Hussin (Rose): (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)
[9:31:44 PM] V Roslila Hussin (Rose): Walau macam manapun saya sangat bersyukur pada Allah kerana dengan Vemma saya boleh menolong orang yang didalam kesakitan dan kesusahan. insyaAllah.
[9:31:46 PM] V Roslila Hussin (Rose): Alhamdulillah sebelum ni dia mmg tak mahu buat pemeriksaan di hospital tapi kebetulan tadi saya berjumpa dgn nya yg baru pulang dari buat check up. Doctor kata memang dah tak ada pun ketumbuhan kat dalam rahim beliau.
[9:32:13 PM] *** Anna Wertyui added cammie.lml ***
[9:32:24 PM] V Roslila Hussin (Rose): Hebatkan......
[9:32:27 PM] V Roslila Hussin (Rose): Saya juga nak berkongsi tentang khasiat jus vemma yg telah dapat menyembuhkan penyakit psoriasis pada suami saya. Sebelum ni dah bermacam macam tempat suami saya pergi berubat. Sehinggakan doctor yang memeriksa suami saya kata memang tak ada ubat untuk penyakit ini. Doctor kata penyakit ini disebabkan oleh keturunan. Tapi Alhamdulillah setelah mengamalkan meminum jus vemma penyakit tersebut semangkin berkurangan.
[9:32:32 PM] *** Fazira.VeMMA added jue.lia3 ***
[9:32:35 PM] V Roslila Hussin (Rose): Ok. Kebaikan pada diri saya dan anak2 pulak. Saya ni seorang ibu yang sangat sebuk dengan kerenah 5 orang anak yang tua sekali baru tahun 4 dan yang kecil sekali berumur 2 tahun.
[9:32:48 PM] Hasnah Zakaria: (y) woww...
[9:32:49 PM] V Roslila Hussin (Rose): Bayangkanlah mcm mana kerenah2 budak2 sekarang ni. Tugas saya hari2 menghantar anak2 dan mengambil di sekolah. Sangat sebuk ye sbb sessi persekolahan yang berlainan. Mana dengan urusan rumah tangga lagi..mengemas rumah, masak dan mcm2 lagi.
[9:33:07 PM] V Roslila Hussin (Rose): (emo)
[9:33:11 PM] V fenny: HEBAT!!!!
[9:33:13 PM] V Roslila Hussin (Rose): Dengan pengambilan Jus Vemma dan Thirst telah membantu memberi tenaga pada saya dalam menguruskan hal2 rumahtangga dan anak2.Alhamdulillah.
[9:33:25 PM] V Roslila Hussin (Rose): (flex)(flex)(flex)(flex)(flex)(flex)
[9:33:31 PM] V Roslila Hussin (Rose): (ninja)(ninja)(ninja)(ninja)(ninja)(ninja)
[9:33:41 PM] V Roslila Hussin (Rose): Anak2 juga memang saya galakkan mengambil jus vemma setiap hari. Tak susah untuk beri kepada anak2. Hanya 1 oz sahaja sehari boleh melengkapkan keperluan zat dalam tubuh mereka.
[9:33:47 PM] V fenny: multitasking!!leader yg hebat...
[9:33:49 PM] V Junaidah411: memang hebattttt
[9:34:01 PM] V Roslila Hussin (Rose): Nasihat saya pada sahabat2 semua jika kita ada lebih jus Vemma tu berkongsilah dengan orang2 disekeliling kita yang memerlukan. insyaAllah jika kita memberi satu kepada orang yang memerlukan Allah akan membalas 10 kepada kita..Amin..
[9:34:37 PM] V Roslila Hussin (Rose): Setakat ini sahajalah perkongsian saya pada malam ini..semoga pengalaman saya dengan produk Vemma yang hebat ini dapat membantu sahabat2 semua. Yang baik itu hanya dari Allah..
[9:34:45 PM] V Roslila Hussin (Rose): (handshake)
[9:35:02 PM] V Roslila Hussin (Rose): Dengan ini saya serahkan semula kepada host kita pada malam ini Diamond Leader Fenny Riyani
[9:35:32 PM] V Junaidah411: (clap)
[9:35:34 PM] v Hasmi Hashim: Bravoooo.....berikan VeMMA kepada mereka yg kita sayangi (h)
[9:35:37 PM] V Roslila Hussin (Rose): (F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F)
[9:35:50 PM] v Hasmi Hashim: (flex)(flex)
[9:36:09 PM] vsuraya ahmad: hebat ....hebat.. (clap)
[9:36:10 PM] V majidah kamarudin: Wow!
[9:36:29 PM] riniesim: (y) (flex)
[9:36:40 PM] Hasnah Zakaria: (clap) (clap)
[9:36:48 PM] suzie-wge: (clap) (y) (y) (h)
[9:36:51 PM] v Sabariah Abdullah: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:36:54 PM] V fenny: WOWWWWW
[9:37:07 PM] V Azizah Abdullah: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:37:15 PM] V fenny: PRODUK VEMMA KITA HEBAT  TAKKKKKKKKKKKKKKKKKK
[9:37:26 PM] V majidah kamarudin: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:37:31 PM] V nor fadzillah: Testimoni yg hebat (flex)
[9:37:48 PM] Fazira.VeMMA: Memanggg takde keraguan lagi...
[9:37:49 PM] V Roslila Hussin (Rose): Hebattttt
[9:37:50 PM] nor fizah: heBAt.. (y)
[9:37:51 PM] V Roslila Hussin (Rose): 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
[9:38:00 PM] zakiah bt kassim: hebattt...team UV heeebaaaat jugaaa (h)
[9:38:16 PM] Fazira.VeMMA: (flex) (inlove)
[9:38:22 PM] V fenny: Tepukan gemuruh utk perkongsian DLmuslimah
[9:38:30 PM] V Karina: sangatt HEBATTT Vemma is the best (y) (inlove) 8-)
[9:38:36 PM] V fenny: juga DLroslila
[9:38:57 PM] hamdan alwie: (clap)(clap)(clap)
[9:39:04 PM] v Sabariah Abdullah: mmg terbaeeekk!!
[9:39:13 PM] afzanzuliana salim: :D
[9:39:25 PM] Fazira.VeMMA: (clap) (clap) (clap) 8-)
[9:39:48 PM] v sarina salleh ( v Hasmi): (y) (y)
[9:40:00 PM] V fenny: TErima kasih byk2 diucapkan kpd Dlroslila sanggup membantu..DLmus dh bgtau fenny awal2 td..tp feny suggest utk backup...
[9:40:13 PM] mohd ali  abas: (clap) (clap) (clap)
[9:40:18 PM] V fenny: TERIMA KASIH TIDAK TERHINGGA JUGA UTK SP FAZIRA dan juga KAK SURAYA!!
[9:40:29 PM] v Sabariah Abdullah: (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
[9:40:30 PM] v sarina salleh ( v Hasmi): (clap) (clap) 8-)
[9:40:40 PM] Mohd Hairy: 8-) (clap)
[9:40:49 PM] Fazira.VeMMA: DL Roslila.. always be there for u!
[9:40:54 PM] Hasnah Zakaria: (y) (y) (F) (F)hebat hebat
[9:40:58 PM] Fazira.VeMMA: (inlove)
[9:41:06 PM] V Naszie Roslan: (y)  (y)  (y)   (y)   (y)   (y)   (y)   (y)   (y)   (y)
[9:41:07 PM] V fenny: PERKONGSIAN YG SGT2 HEBAT...WALAUpon masih baru tetapi dgn semngat dan IMPIAN yg besar ...nothing is IMPOSSIBLE!!
[9:41:11 PM] V fenny: REDAH JAAAA
[9:41:17 PM] vsuraya ahmad: SAMA2..
[9:41:27 PM] Fazira.VeMMA: ooo yessssssss
[9:41:35 PM] V Roslila Hussin (Rose): saya seronok punya Leader2 Hebat kat Vemma....kerjasama...
[9:41:36 PM] Mohd Hairy: :P
[9:41:40 PM] V Mimi Fuziah Abd Talib:  8-)
[9:41:41 PM] Mohd Hairy: \o/
[9:42:40 PM] V fenny: JADI.///kepada anda yg masih baru,..bersemangatlah dan berimpianlah...insyaallah..leader2 akan mebimbing dan membantu...Yg pasti..be a good follower!...anda akan jd good LEADER!
[9:43:05 PM] V fenny: OKEH!!
[9:43:20 PM] V fenny: NEXT ADALAH UPDATE EVENT VEMMA PADA BULAN INI..
[9:43:43 PM] V Suzie-wge: undur diri dulu...ada tetamu :) salam sejahtera utk semua
[9:43:44 PM] V Sayed Sani: testimonial Puan Muslimah is posted on semetahealth blog http://semetahealth.blogspot.com/2012/05/testimonial-vemma-puan-muslimah-osman.html Check that out...
[9:43:47 PM] V fenny: feny menjemput leadersss...update for d event plsssssss
[9:44:19 PM] V fenny: feny HOST SKype mlam ni ditepi jalan...
[9:44:20 PM] V fenny: hehe
[9:44:26 PM] V Junaidah411: hebat anak mummy..cepat buat kerja.. (y)
[9:44:30 PM] V fenny: otw balik...
[9:44:35 PM] Fazira.VeMMA: Assalamualaikum
[9:44:45 PM] Fazira.VeMMA: (chuckle) sekali lagi saya menyelit..
[9:44:54 PM] V fenny: SP fazira,..Executive HAsmi....for the event....
[9:45:17 PM] Fazira.VeMMA: kalau minggu lepas saya update event.. minggu ni saya HELP fenny utk update event lagi
[9:45:19 PM] V fenny: room dibuka terus utk Q n A ya...
[9:45:23 PM] V fenny: jika ada sebarang pertanyaan
[9:45:30 PM] Fazira.VeMMA: siannn dia host skype tepi jalan
[9:45:33 PM] V fenny: leaders akan cuba menjawab..
[9:45:34 PM] vsuraya ahmad: wsalam...
[9:46:01 PM] Fazira.VeMMA: Jangan lupe yer.. Jemput semua PE dan PM anda utk turut hadir. macamana cara nak jemput.. ikut cara masing2..yang penting niat ikhlas nak berkongsi peluang.
[9:46:34 PM] Fazira.VeMMA: Vemma ni tak susah yer... anda kena bijak COPY n PASTE.. atau istilah yang selalu kita guna..
DUPLIKASI... duplicate jer... ikut jer apa MENTOR suruh buat.. BELIEVE n TRUST!! Pasti anda dapat hasilnya berganda2!
[9:46:38 PM] V Rasyihah S.: [9:45 PM] Fazira.VeMMA: 


<<< siannn dia host skype tepi jalanwow... powwer of komitmen!
[9:46:49 PM] Fazira.VeMMA: Dan skrg.. ingat TUGASAN anda.. pastikan jom hebohhh aktiviti Vemma berikuttt..
[9:46:53 PM] Fazira.VeMMA: yang PERTAMA:
[9:47:10 PM] Fazira.VeMMA: 19/5 (Sabtu) - Alor Setar, KEDAH
Masa: 2.00- 4.00 ptg – Biz Preview
      4.00 -6.00pm – Training utk Member
Tempat: KOPERASI GAGASAN MELAYU UNGGUL, TAMAN AMIRA, JLN LANGGAR
        (Bangunan Cat Nippon)
Untuk bantuan Lokasi: GL Sarina 0194644319
[9:47:22 PM] Fazira.VeMMA: Mai jangan tak mai.. mai kita ke negheri Kedah.. mai bagi ramai.. rezeki kita pasti Murahhh..
Angkut kaum kerabat ramai2 no.. kita bagi depa semua sihat dan kaya
[9:47:44 PM] Fazira.VeMMA: KEDUA: 8-)
[9:47:54 PM] Fazira.VeMMA: kiter turun pulak Perok.. jumpa Jutawan Pertama Vemma Asia.. 
Apa lagiiii.. gegarrrr UV gegarrrr..
[9:47:59 PM] Fazira.VeMMA: 20/5 (Ahad) - Ipoh, PERAK
Masa: 10.00 pg-12.00tgh – Biz Preview
      12.00 -2.00pm – Training utk Member
Tempat: SAIFULBAHRI AGENCY, NO.5A JLN WIRA JAYA, TMN IPOH JAYA, IPOH 
Untuk bantuan Lokasi: PL Majidah 0195054016
[9:48:20 PM] Fazira.VeMMA: KETIGA: (wait)
[9:48:29 PM] v Hasmi Hashim: Presidential siti fadzillah pun mai
[9:48:34 PM] Fazira.VeMMA: Orang KL..orang Selangor.. xmau turut serta memang sah2 rugi besaq kata Orang Penang. 
Kali ni leader2 hebat UV akan berikan ilmu yang anda pasti menyesal kalau sengaja tak hadirkan diri..
[9:48:44 PM] Fazira.VeMMA: 20/5 (Ahad) - HQ Vemma, PJ
Masa: 10.00 pg-12.00tgh – UV Biz Preview
      12.00 -2.00pm – Training utk Member
PIC: DL Roslila 0172602162
[9:48:57 PM] Fazira.VeMMA: dan yang PALING HANGATTT!!!!!!..
[9:49:08 PM] Fazira.VeMMA: PASTINYA TAK LAIN TAK BUKAN.. EVENT VEMMA FAST START TRAINING ATAU VFT
VFT INDONESIA
26 May 2012 (Sabtu)
Masa: 1.00  - 5.00ptg
Tempat: HOTEL CHIPUTRA, JAKARTA
Tiket: RP 100, 000 jerrr @ RM35
[9:49:34 PM] v sarina salleh ( v Hasmi): unjung minggu ni 2 org jutawan akan turun support UV di utara. Jom gegarr ramai2!
[9:49:52 PM] v sarina salleh ( v Hasmi): \o/ \o/ \o/
[9:49:54 PM] Fazira.VeMMA: Pastikan anda tidak ketinggalan dan bawa seramai mungkin prospek anda di Indonesia utk menyertai event terbaik ini.. itu saja update event dari saya...
[9:50:12 PM] Fazira.VeMMA: back to you my lovely sis.. DL Fennyyyyyyyyy
[9:50:52 PM] V Karina: nak balik jakarta dah semata mata nak datang kat acara VFT (emo)
[9:51:26 PM] V fenny: tqqqqqqq
[9:51:46 PM] V fenny: SP FAZIRA DAN LEADER2 SEMUA...I love uuuuuu
[9:52:00 PM] V fenny: harus hadir!!
[9:52:11 PM] V fenny: pastikan semua network kita turun utk menuntut ilmu...
[9:52:23 PM] Fazira.VeMMA: [9:50 PM] V Karina: 


<<< nak balik jakarta dah semata mata nak datang kat acara VFT (emo) (y) (flex).. cucuku yang baik.. ikut cakap bonda n nenda..
[9:52:37 PM] Fazira.VeMMA: (inlove) u 2 3 4 .............infinity
[9:52:39 PM] v Hasmi Hashim: Family Day kita 2-3 June di Bukit Merah Resort
[9:52:51 PM] Fazira.VeMMA: tq kak mi..
[9:53:00 PM] V fenny: guru2 dan leaders bukan calang2 ye...Sgt HEBAT!!!
[9:53:04 PM] V fenny: TIADA SOALAN YE?
[9:53:10 PM] Fazira.VeMMA: [9:52 PM] v Hasmi Hashim: 


<<< 2-3 June di Bukit Merah Resort
[9:53:10 PM] v sarina salleh ( v Hasmi): tq tuan sayed diatas kelajuan mengupdate testimonail di blog..great job.! minta kopi n teh yer (sun)
[9:53:11 PM] Fazira.VeMMA: jangan LUPA UV FAMILY DAY
[9:53:18 PM] V fenny: feny dah berada dirumah..
[9:53:24 PM] V fenny: fuh!multitasking btol
[9:53:25 PM] V fenny: haha
[9:54:17 PM] V fenny: any update dari leadersss???
[9:54:39 PM] V fenny: sebelum kita menutup tirai komputer ...
[9:55:45 PM] V Roslila Hussin (Rose): tq tuan sayed diatas kelajuan mengupdate testimonail di blog..great job.! 
[9:55:47 PM] Fazira.VeMMA: takde yang... we all dah masuk meeting for Family Day..
[9:55:49 PM] V Roslila Hussin (Rose): (y)
[9:55:50 PM] Fazira.VeMMA: :)
[9:55:53 PM] V majidah kamarudin: Good karina. Luv you!
[9:56:05 PM] v Hasmi Hashim: Harap ramai yg turun support BP UV di HQ Ahad ni...leaders semua korban masa utk support kita......Ada training hebat setiap minggu (h)
[9:56:07 PM] V Junaidah411: AJK family day sila ke room sebelah ya..ada kopo dan kueh mueh di sana (coffee)
[9:56:09 PM] Fazira.VeMMA: Buat semua UV members.. jangan ragu2 dgn keupayaan diri
[9:56:18 PM] Fazira.VeMMA: kita semua serupa.. kita semua sama
[9:56:23 PM] V Sayed Sani: Apa2 pun tahniah kepada all MC dan sharer yang HEBAT...
[9:56:30 PM] v Hasmi Hashim: Siapa nak naik rank MESTI hadir event....ilmu tiada batasnya
[9:56:31 PM] Fazira.VeMMA: kuatkan azam.. cekalkan hati.. teguhkan IMPIAN
[9:56:32 PM] V fenny: ok..tq semuaaaaaaaa
[9:56:39 PM] V Junaidah411: saya nak tambah sikit...
[9:56:45 PM] Fazira.VeMMA: jalan ja.. redah jer.. impian anda pasti tercapai
[9:56:47 PM] V Roslila Hussin (Rose): Pastikan hadir UV BP & Training Ahad ye....
[9:56:56 PM] Fazira.VeMMA: Bak kata leader2.. tiada yang gagal di Vemma
[9:57:05 PM] Fazira.VeMMA: yang ada hanya mereka yang berPUTUS ASA
[9:57:14 PM] V Junaidah411: BOLEH TAK MEMBER SEMUA YANG DILEMBAH KELANG DATANG SUPPORT BP HARI JUMAAT
[9:57:18 PM] V Karina: LUV U  too kak Majidah (inlove) 8-)
[9:57:18 PM] Fazira.VeMMA: kalau ada yang boleh jadi jutawan dalam masa kurang 3 tahun
[9:57:21 PM] v Hasmi Hashim: TQ To Host, sharer power malam ini...memang terbakar
[9:57:25 PM] Fazira.VeMMA: ada yang bisa jadi jutawan pada usia 24 tahun
[9:57:29 PM] Fazira.VeMMA: kita pasti bolehhh
[9:57:30 PM] V Junaidah411: KALAU BOLEH BIAR RAMAI MEMBER UV DI SANA
[9:57:37 PM] Fazira.VeMMA: Go go UV members go
[9:57:42 PM] v Hasmi Hashim: I love my big VeMMA family (h)(h)(h)
[9:57:43 PM] V fenny: YEZZZAAA!!!
[9:57:46 PM] Fazira.VeMMA: kita gegarrrrrrrrrrr Vemma Malaysia & ASIA
[9:57:51 PM] V Junaidah411: MERIAHKAN BALIK BP DI HQ
[9:58:18 PM] V Junaidah411: KITA RAMAI DI kl DAN PETALING JAYA
[9:58:36 PM] V Haziana Dasri (yna): kita gegarrrrrrrrrrr Vemma Malaysia & ASIA (y) (y) (sun)
[9:58:37 PM] V Rasyihah S.: yesszzaaa!!!
[9:58:49 PM] VRinie Sim(Roslila Hussin): (h) (h) (h)
[9:58:51 PM] V Junaidah411: TOLONG AMBIL PELUANG DATANG AT LEAST DUA KALI SEBULAN
[9:58:52 PM] V Rasyihah S.: i (h) my Big Vemma Family
[9:59:23 PM] V Junaidah411: KALAU SORFANG DATANG BAWAK SATU PROSPEK SETIAP MINGGU MEMANG KITA BOLEH NAIK PENTAS RAMAI2...
[9:59:26 PM] V majidah kamarudin: Syok nye klu dpt pergi semua event2 ni kan boleh jumpa my big vemma family. I really3 luv you all!
[9:59:30 PM] Fazira.VeMMA: i (h) my BIG UV Family
[9:59:36 PM] V.Zarina Idris: (h)
[9:59:55 PM] Fazira.VeMMA: I (h) my BIG VEMMA Family
[10:00:16 PM] V Junaidah411: ANDA BOLEH JANJI TAK??????
[10:00:25 PM] V Junaidah411: DATANG BP DAN TRAINING HARI AHAD?????
[10:00:39 PM] Fazira.VeMMA: [9:59 PM] V Junaidah411: 


<<< KALAU SORFANG DATANG BAWAK SATU PROSPEK SETIAP MINGGU MEMANG KITA BOLEH NAIK PENTAS RAMAI2... (flex) setujuuuuuuuuuuuuu
[10:00:41 PM] V fenny: (h) (h) (h) (F) (F)
[10:01:08 PM] v norsiahibrahim: (h) (h) (h) (h) (h)
[10:01:15 PM] V majidah kamarudin: I (h) my BIG VEMMA Family I (h) my BIG VEMMA Family I (h) my BIG VEMMA Family I (h) my BIG VEMMA Family I (h) my BIG VEMMA Family
[10:01:19 PM] v Sabariah Abdullah: I (h) my BIG VEMMA Family too.....
[10:02:12 PM] V Rasyihah S.: [10:01 PM] V majidah kamarudin: 


<<< I (h) my BIG VEMMA Family I (h) my BIG VEMMA Family I (h) my BIG VEMMA Family I (h) my BIG VEMMA Family I (h) my BIG VEMMA Familywe love you back DL majidah :*
[10:02:16 PM] hamdan alwie: me 2
[10:02:17 PM] V Karina: (h) (h) (inlove) (h) (h)
[10:02:17 PM] V Naszie Roslan: (waiting)   (waiting)   (waiting)   (waiting)   (waiting)   (waiting)   (waiting)   (waiting)   (waiting)   (waiting)
[10:02:30 PM] v sarina salleh ( v Hasmi): untuk berjaya mesti SUPPORT (hug) jom support BP UV
[10:03:18 PM] v sarina salleh ( v Hasmi): I (h) (h) MY BIG VEMMA FAMILY
[10:03:35 PM] Fazira.VeMMA: tudiaaaaaaa.. anakandaku PL Majidah.. (h) (h) :* muahhhhhhhh
[10:03:42 PM] vsuraya ahmad: INI YG TAK SABAR NI...SAYA PUN NAK NAIK PENTAS....he...he
[10:03:44 PM] VRinie Sim(Roslila Hussin): (flex)
[10:03:46 PM] V Rasyihah S.: terimas utk host, DL Fenny, DL Suraya, DL Mus, DL Roslila dan SP Fazira serta semua family UV...
[10:04:53 PM] Fazira.VeMMA: [10:03 PM] vsuraya ahmad: 


<<< INI YG TAK SABAR NI...SAYA PUN NAK NAIK PENTAS....he...henaik kakkkk.. pastikan dapat lebih daripada 1 pin.. (hug)
[10:04:59 PM] VRinie Sim(Roslila Hussin): (clap) (clap) (clap) (clap)
[10:05:07 PM] V majidah kamarudin: Yg tidak terucap!
[10:05:10 PM] V majidah kamarudin: Percaya lah kesabaran Dlm menghadapi pelbagai cabaran Akan menjadikan kita hampir kpd impian kita Dan seterusnya Akan mengecapinya Dan penuh nikmat yg tidaj
[10:06:10 PM] v norsiahibrahim: terima kaseh satu perkongsian yg hebat, saya undur diri dulu selamat malam sampai jumpa lagi assMNUlikum (wave) (wave) (wave)
[10:06:22 PM] vsuraya ahmad: insyaAllah..akan ku saut cabaran mu sifu....
[10:06:45 PM] Fazira.VeMMA: Kak G.. lompat lagiiiiiiiiiiiii.. I support u!!.. (inlove)
[10:07:01 PM] V majidah kamarudin: Wsalam.
[10:08:05 PM] vsuraya ahmad: wsalam.
[10:09:09 PM] V majidah kamarudin: Tq my dear mummy!
[10:09:28 PM] V Norhayati shafiai: wsalam
[10:10:41 PM] V majidah kamarudin: Tqvm to all leaders yg hebat2! Kita semuanya leaders kan. Lead the leaders, be the winner!
[10:12:32 PM] v Nor A'shikin Jaafar: Terima kasih ats perkongsian hebat semua...Asslmlykum (F) (inlove)
[10:14:30 PM] V Naszie Roslan: (wave)   (wave)   (wave)   (wave)   (wave)   (wave)   (wave)   (wave)   (wave)   (wave)   (wave)   (wave)
[10:15:20 PM] V Naszie Roslan: Bye.... Assalammualaikum...........
[10:15:21 PM] V Karina: Tq all...nak undur diri dulu nak kasih baby susu (chuckle) (chuckle) asslmlkm...

Tiada ulasan: