Ahad, 29 April 2012

Vemma Vs Monavie


Lihatlah beberapa kajian dan perbandingan yang di buat dengan produk produk hebat lain.
Vemma Vs Monavie


Lihat perbezaan Vemma dan Monavie. Vemma jauh lebih baik. ! Value for your money!


Perbandingan Vemma Thirst dengan minuman tenaga yang lain


Perbandingan kandungan antioxidant di dalam manggis berbanding dengan buah buahan lain

VeMMA Vs Xango

note: gambar botol vemma di atas adalah botol lama
Kandungan Xantone dan phytonutriend berbanding Xango. Lihat Vemma meninggalkan jauh dari pesaingnya(1) imunisasi .................................................(2) kesihatan
Kajian klinikal yang di lakukan oleh Independent 
Clinical Testing, Brunswick Laboratories in Norton, MA. Dua kumpulan pengguna telah di perhatikan dari segi imunisasi dan kesan ke atas keseluruhan kesihatan badan manusia. Kesannya, pengguna Vemma menunjukkan kesan yang lebih baik dari segi imunisasi dan peningkatan kesihatan.


Kajian di atas di buat keatas dua kumpulan iaitu placebo (tidak menggunakan vemma) dan kumpulan pengguna vemma. Kedua dua kumpulan di ambil ujian darah sebelum di berikan vemma. Selepas 24 jam, ujian darah di jalankan lagi sekali dan kajian menunjukkan pengguna vemma menunjukkan peningkatan dari segi kesediaan badan dan antioksida. (Vemma is highly bioavailable and antioxidant rich) Sedangkan kumpulan perbandingan langsung tidak menujukkan perubahanKajian di atas menunjukkan kandungan xanthones yang memberikan kesan antioksidant yang baik untuk badan berbanding dengan produk terkemuka lain di dunia. Vemma Mangosteen Plus masih mengungguli sbg terbaik.Lagi kajian dari segi kandungan vitamins berbanding produk lain. Vemma Mangosteen Plus memang hebat.

SAYANGILAH KELUARGA ANDA, BERIKAN PRODUK TERBAIK UNTUK MEREKA...                                                                                                                                                                   

Tiada ulasan: